Annons

Annons

Annons

Härnösands Stadsfest 2018

Andra artisten klar för Härnösands Stadsfest: "En fantastisk liveartist som passar hela familjen"

Med succéer som "Rygg mot rygg" och "Utan dig" har hon klättrat på topplistorna – och nu kommer hon till Härnösands Stadsfest.

– Vi är stolta och glada att kunna välkomna Molly Sandén till festivalen, säger Dino Vulic, festivalchef, Höga Kusten Nöje.

Den 20-21 juli är det dags för den trettonde upplagan av Härnösands Stadsfest. Darin är redan klar för två dagars-festivalen och nu är även Molly Sandén bokad.

– Molly är en fantastisk artist, programledare och förebild för många yngre, vi är därför både stolta och oerhört glada att välkomna henne till Stadsfesten, säger Dino Vulic, festivalchef, Höga Kusten Nöje.

Annons

Läs mer: Stjärnan känd från Idol, topplistorna och Så mycket bättre klar för Härnösands stadsfest

Annons

Molly Sandén visar numera en mer sårbar, personlig och intim sida med sina låtar på svenska.

– Mollys senaste material som är på svenska är helt fantastiskt och det känns som att hon fått en ny skjuts i karriären. En fantastisk liveartist som kommer passa hela familjen på Stadsfesten, säger Oscar Westerlind, VD, Höga Kusten Nöje.

Det är femte året som Höga Kusten Nöje arrangerar festivalen och förra året lockades omkring 20 000 besökare till eventet på Mellanholmen i Härnösand.

Efter att festivalen har växt kommer den nu att flyttas till Torget och Östra Kanalgatan. I år kommer festivalen även att få en ny scen, som blir festivalens tredje.

Foto: Pressbild.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan