Annons

Annons

Annons

Sundsvall

Samir och Viktor stannar till i Ö-vik på världsrekordturné: "Kommer bli sjukt kul"

Konserten i Ö-vik den 16 mars är en del av ett världsrekordförsök där duon anordnar elva konserter i elva olika städer – på bara tre dagar.

Text

Annons

Samir och Viktor gick vidare till Melodifestivalens final efter att deras bidrag "Shuffla" tagit hem vinsten i deltävling två i Göteborg.

Som uppvärmning inför finalen kommer de under tre dagar i mars ge sig ut på en turné som de kallar för "världens snabbaste turné". För att duon ska lyckas med rekordförsöket kommer de att resa runt mellan de olika städerna i huvudsakligen helikopter.

Annons

Annons

– Det kommer bli sjukt kul, vi ska åka helikopter över halva Sverige och spela på elva platser under en helg, galet, säger Samir i ett pressmeddelande.

Samtliga spelningar kommer att vara gratis för vuxna och barn, och två av konserterna kommer att göras till förmån för Barncancerfonden.

– Världens snabbaste turné är även världens roligaste turné. Så sjukt kul att få åka ut till alla städer där vi har så många vänner och fans som vi älskar, säger Viktor i ett pressmeddelande. 

Turnén inleds den 16 mars med konserter i Uppsala, Eskilstuna, Västerås, och slutligen Örnsköldsvik.

■ ■ För mer nyheter om Örnsköldsvik – följ Allehanda.se på Facebook och Twitter.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan