Annons

Annons

Annons

Örnsköldsvik

Stort sug efter Björn Skifs – nu sätts en extra show in i Ö-vik

Över 50 000 biljetter har redan sålts till höstens Skifs-show "Bitar ur mitt liv" som startar i Stockholm och kommer till Fjällräven Center i september. På grund av högt biljettryck öppnas nytt datum i Ö-vik upp.

Text

Björn Skifs kommer med sin show till ytterligare 10 orter. Men redan nu är suget så stort att 11 extra turnédatum släpps. Varav ett av dem är i Örnsköldsvik. Utöver föreställningen den 15 september på Fjällräven Center sätter man nu in en extra show kvällen innan, alltså den 14 september.

"Bitar ur mitt liv" är en show om Björn Skifs mer än 50-åriga karriär. Han har hunnit fylla 70 år och alla hans skivor har just samlats i en nyutgiven box. Nu tar han även med publiken på en musikalisk tidsresa, live på scen.

Annons

Annons

"Det har gått 50 år sedan jag spelade in min första skiva. Det har blivit så många låtar genom åren och jag kan knappt vänta på att få spela dem igen. Att få ta gamla favoriter och ge dem en nutida klang med stor orkester. Det ser jag fram emot", säger Björn Skifs i ett pressmeddelande.

 

Hit kommer Skifs "Bitar ur mitt liv":

Inbäddat innehåll

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan