Annons

Annons

Annons

"Hur svårt kan det vara att förstå ..? Bakåtsträvarna vill göra Härnösand till ett framtida museum"

Foto: Jennie Johansson/Arkiv På andra sidan vattnet, på Kanaludden nära simhallen i centrala Härnösand, var det tänkt att det nya hotellet skulle ligga.

Annons

Nu har vi lyssnat färdigt på bakåtsträvarna som vill göra Härnösand till ett framtida museum. Varför ska man hindra utvecklingen av vårt vackra Härnösand? Klart som f-n att vi behöver ett nytt hotell – helst när det finns en färdig aktör som är beredd på att satsa i vår stad.

De människor som står bakom överklagandet och de få nejsägare till hotellet har en medelålder på 65+ och verkar fullständigt strunta i våra barns framtid, handelns framtid – ja hela Härnösands framtid med sitt gnöl och gnäll!

Satsar vi inte framåt på alla fronter så kommer vi inte att ha några arbeten att gå till, inga affärer att handla i och kommunen får inte in några skattepengar. Vill vi ha det så??

Annons

Hotell Södra berget i Sundsvall.

Bild: Tommy Lindberg

Annons

Hallstabergets hotellentré.

Bild: Jonny Dahlgren

Ett destinationshotell som är förknippat med simhallen kan inte annat än bli en succé. Titta bara på Södra berget i Sundsvall och satsningen som gjorts på Hallstaberget i Sollefteå. Dessa ställen drar tusentals människor i veckan.

Hela Härnösand skulle få ett lyft av ett destinationshotell och närheten till centrum skulle göra att handlarna och alla andra viktiga näringsidkare kommer att märka av tillströmningen av hotellgästerna. Hur svårt är detta att förstå?

Sedan säger sig bakåtsträvarna "inte ha något emot ett hotell, bara det inte hamnar på nämnd plats..." Kvalificerat skitsnack!

Då kan ju dessa människor få fram en aktör som är beredd att satsa dessa miljoner kronor på ett nytt hotell på en annan plats. "Lycka till", säger jag.

Förundrad

Läs mer: En massa skattepengar i sjön – turerna kring hotellbygget borde granskas

Läs mer: Dags att damma av gamla hotellplaner – bygg vackert och i harmoni med omgivningen

Annons

Annons

För Pluskunder:  Härnösands kommun gick emot länsstyrelsens experter: "De lyssnade inte på oss"

För Pluskunder: Hotellplanerna stoppades – nu överklagar kommunen: "Vi har inte gett upp"

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan