Annons

Annons

Annons

Sensommar 2018

Icona Pop klar för Sensommar: "Idrottsparken kommer skaka"

I höst har vi sett dem i "Så mycket bättre". Nu kan vi se electropop-duon på ännu närmre håll. Icona Pop är nu klar för Sundsvall och Sensommar i juli.
– Alla som hört och sett Icona Pop vet att det är exakt vad duon levererar, säger Dino Vulic, festivalchef, Sensommar! i ett pressmeddelande.

Text

Icona Pop är klar för Sensommar. Foto: Pressbild

Annons

Duon som består av Aino Jawo och Caroline Hjelt har flera gånger sedan starten 2009 visat världen var de går för. Med världshits som "I Love It" och "Emergency" har de blivit till en av Sveriges största musikexporter.

I höst har de varit med i "Så mycket bättre" och tolkat artistkollegor som Moneybrother, Uno Svenningsson och Sabina Ddumba. I sommar ger det sig ut i Sverige och spelar och ett stopp blir på Sensommar.

Annons

Annons

– Äntligen! Det kommer bli maximal electropop med maximal publikkänsla. Alla som hört och sett Icona Pop vet att det är exakt vad duon levererar, säger Dino Vulic, festivalchef, Sensommar! i ett pressmeddelande.

Icona Pop spelade i Sundsvall 2013 – på den sista Gatufesten innan det lades ned. Nu kommer de alltså tillbaka och flyttar i stället showen till Sensommar och blir en del av festivalen på IP i Sundsvall.

– Det kommer bli en energisk spelning på Sensommar! Icona Pop kommer att leverera en oförglömlig spelning och gräset på Idrottsparken kommer skaka till 128bpm när vi dansar till en oändlig parad av hitlåtar från duon. We Love It!, säger Dino Vulic i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare är det klart att reggae Kapten Röd, Alan Walker, Alesso kommer till festivalen som hålls 6–7 juli.

Läs fler nyheter om Sensommar:

Kapten Röd klar till Sensommar: "En av Sveriges bästa liveartister"

Världsstjärnan Alesso klar till Sensommar 2018: "Känns otroligt häftigt"

Annons

Första artisten klar för Sensommar 2018: "Väldigt efterlängtad bokning"

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan