Annons

Annons

Annons

Sundsvall

Kapten Röd klar till Sensommar: "En av Sveriges bästa liveartister"

Tredje akten till Sensommar är nu klar. Reggaekungen Kapten Röd gör dj-stjärnorna sällskap.
– Vi har tjatat på Kapten Röd i flera år och är oerhört glada att vi äntligen kan välkomna honom till Sundsvall och Sensommar, säger Dino Vulic, festivalchef på Sensommar! i ett pressmeddelande.

Kapten Röd kommer till Sundsvall i sommar.

Bild: Ellika Henrikson

Göteborgaren och reggeaartisten Kapten Röd är aktuell med ny musik och nu står det klart att han åker på sommarturné. Ett av stoppen blir i Sundsvall – genom en spelning på Sensommar.

Annons

Annons

– Hela min önskan att bli artist föddes i publiken. Det är live och på scen hela kärnan i mitt artisteri finns - det är där jag känner att jag verkligen kommunicerar med mina lyssnare. Det ska bli fantastiskt att komma ut i landet och möta alla i sommar – hoppas ni är med oss, hälsar Kapten Röd i ett pressmeddelande och tillägger:

– Det skall bli så oerhört kul att äntligen få komma till Sundsvall igen, det var sju årsedan senast!, säger Kapten Röd.

Läs även: Världsstjärnan Alesso klar till Sensommar 2018: "Känns otroligt häftigt"

Kapten Röd släppte debutalbumet 2007. Men det var 2011 och med albumet ”Fläcken Som aldrig Går Bort” som Kapten Röd blev en av Sveriges största artister. Med hits som "Ju mer Dom Spottar" "1.000.000 Nollor" och "Saknade vänner" tog han en stadig plats i musiksverige.

– Det var sju år sedan sist han var i Sundsvall, och nu när han äntligen har åkt ut på vägarna är vi oerhört glada att han väljer att komma till just Sundsvall och Sensommar! Festival, säger Dino Vulic.

Sedan tidigare är det klart att Alan Walker och Alesso kommer till festivalen som hålls 6–7 juli på IP i Sundsvall. Senaste bokningen tillför ytterligare en häftig liveakt.

Annons

– Kapten Röd är en Sveriges bästa liveartister i mitt tyckte, och vi är övertygade om att han kommer bjuda på en oförglömlig spelning på Sensommar! i sommar, säger Oscar Westerlind, VD, Höga Kusten Nöje.


Emma Kupari

060-19 71 52
emma.kupari@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan