Annons

Annons

Annons

Söråker

Jesper Lindell öppnar för First Aid Kit på Folkan Waterfront: "Stark och vacker röst"

12 augusti kommer den framgångsrika duon First Aid Kit till Folkan Waterfront. Nu är det även klart att singer-songwritern Jesper Lindell kommer öppna för dem.

Jesper Lindell är klar som öppningsakt för First Aid Kit när de spelar på Folkan Waterfront.

Bild: Jonas Stentäpp

Han är just nu aktuell med sin debut EP och den första singeln "Moving slow" som är producerad av Sten Booberg och Benkt Söderberg från rockbandet Lolita pop. 23-åriga Jesper Lindells är uppväxt i en småstad i Dalarna, och hans musik beskrivs som en blandning mellan country, folk och poprock.

Sedan hans debut har han sedan tidigare gästat First Aid Kit på Dramaten i hyllningskonserten "Who by fire" om Leonard Cohen och framträtt bland annat med duon i TV4. Att succén var ett faktum var det ingen tvekan om för arrangörerna bakom Folkan Waterfront.

Annons

– Han har en vacker och stark röst som kommer göra sig så bra på Fagerstranden, säger Emelie Lidehäll Öberg, en av arrangörerna i ett pressmeddelande.

Annons

Förutom Jesper och First Aid Kit så kommer det även att bjudas på en rockkonsert för hela familjen från Bröderna Lindgren. De har även med sig gästerna Patrik Arve, Anja Bigrell och Brita Persson. I restaurangtältet kommer Ständut Blakk att underhålla.

– Det känns bra att programmet är spikat. Nu återstår ett stort men roligt arbete med alla förberedelser som krävs då vi bygger upp vår Folkpark på Fagerstranden i Timrå. Men som vi brukar säga, kan man flytta hela Kiruna så kan vi flytta Folkan och i år blir det dessutom femårsfest och publikrekord, säger Christina Thonman, verksamhetschef på Söråkers Folkets Hus i ett pressmeddelande.

FLER NYHETER:

För Plus-kunder: Flygresor, restaurangbesök och "hemester" – så spenderar Sundsvalls politiker sommaren

En till sjukhus efter balkongbrand på Alnö

För Plus-kunder: Sundsvallsbor mitt i kaoset på Kos – Apollo informerade aldrig om jordbävningen: "Under all kritik"

Annons

Annons

Bostadspuls: Villa på Västermalm såldes för nära sex miljoner kronor

■ ■ Ladda ner vår app till Iphone eller Android – få senaste nytt direkt i mobilen.


Susanne Gillberg

060-197164
susanne.gillberg@mittmedia.se

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan