Annons

Annons

Annons

Bollnäs

Bonde söker fru-Sigrid om kvällens kyss: "Jag spolar tillbaka för att se puss-snutten"

I veckans program av Bonde söker fru fick Sigrid Bergåkra en rejäl överraskning då Pål kommer till gården utanför Vallsta. Under en romantisk dejt på en dansbana kom den första kyssen i tv-rutan – sommarens bästa minne, berättar Sigrid Bergåkra.

Inbäddat innehåll

Förra veckan kom Sigrid Bergåkra med det dramatiska beskedet att skicka hem alla sina brevskrivare och tv-produktionen pratade om att sluta filma. Hennes tankar fanns hos en som själv inte skrev in till programmet.

– Det var två skilda personer som skrev in åt honom och det var så mycket i hans beskrivning som stämde in. Jag bad honom att han skulle söka men han återkopplade att han inte ville vara med i tv, berättar Sigrid Bergåkra.

Pål Mases skrev själv inte in till programmet men två av hans vänner gjorde. I veckans avsnitt gjorde han entré på Sigrids gård.

Bild: TV4

Annons

Annons

Läs även: Bonde söker fru-Sigrid om det dramatiska beslutet: "Vi lägger ner produktionen"

Produktionsbolaget bakom Bonde söker fru kontaktade Pål i smyg och i början av veckans program kom han till Sigrids gård och överraskade henne.

– Jag tror jag aldrig i mitt liv har blivit så överraskad och glad. Från att ha varit väldigt nedstämd och urvattnad i mina känslor efter att jag skickat hem brevskrivarna, berättar Sigrid.

Dagen efter att Pål anlände väcktes Sigrid av blommor och frukost på sängen. Ett underskattat raggningsknep enligt Sigrid.

– Att en stor och stark manlig karl plockar blommor på morgonen och kommer med frukost på sängen. Gammeldags men väldigt välbeprövat raggningstips, berättar Sigrid.

Under en dejt fick vi följa med Sigrid och Pål till Orbadens strand där Pål fick testa att rida häst.

Bild: TV4

Läs även: Sigrid Bergåkra om veckans turbulens

Hos de andra bönderna vi fått följa under säsongens Bonde söker fru har det kyssts en del bland bönderna och deras brevskrivare. Hos Sigrid kom inte den första kyssen i tv-rutan förrän kvällens avsnitt då Pål drog fram dragspelet på dansbanan i Jössebo.

Annons

– Jag har hållit mig lugn fysiskt och är den enda av bönderna som inte pussats i tv. Men nu gick det inte att hålla sig längre, berättar Sigrid.

Annons

– Jag kommer noga spola tillbaka till den puss snutten ganska mycket, berättar Sigrid Bergåkra.

Bild: TV4

Läs även: Linnea från Bollnäs letar kärleken i Bonde söker fru

Strax därefter berättar Pål att han är kär i Sigrid, varpå hon svarade att hon var förtjust i honom.

– I klippningen framställdes det så men vi var nog som hästar som behövde målfoto när det gällde det där. Det är nog mer att jag ville vara lite försiktig inledningsvis, berättar Sigrid.

– Jag tror att den här relationen är på väg att bli något stadigt. Jag är helt övertygad om att det här är på väg att bli en fast relation, säger Pål Mases i programmet.

När Sigrid nu ser tillbaka på programmen som filmades i somras så är stunden på dansbanan ett av hennes favoritminnen.

– Vi sitter och spolar tillbaka på webben och kollar på när vi pussas. Det är mitt bästa sommarminne. Jag kommer nog spola tillbaka till den puss-snutten ganska mycket, berättar Sigrid Bergåkra.

På en dejt på dansbanan i Jössebo drog Pål fram dragspelet och spelade en egenkomponerad visa.

Bild: TV4


Johan Bodell

0278-275 00
johan.bodell@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan