Annons

Annons

Annons

Anette från Härnösand med i succéprogrammet – söker kärleken i Bonde söker fru

I somras skickade Härnösandsbon Anette Staaf ett brev som fick den 56-åriga får- och skogsbonden Per Sundin på fall.
I onsdagskvällens program blev hon en av fyra lyckliga kvinnor som fick chansen att följa med hem till gården i Västanede i Jämtland.

Inbäddat innehåll

Anette Staaf, 57 år, från Härnösand är en av de kvinnor som skickade kärleksbrev till bonden Per Sundin i våras då hon såg honom på tv. Efter att ha varit singel sedan 2012 valde hon att söka kärleken i Bonde söker fru.

Vad fick dig att skriva brevet till Per?

– Han är målinriktad och det verkar som att han gör det han tror på. Men han var ändå lyhörd när han presenterade sig själv. Jag tyckte att det var fint att han visade känslor när han presenterade sig själv. Det är viktigt att vara känslig och stark och trygg samtidigt, säger Anette Staaf.

Annons

Och brevet fick Per Sundin att bjuda in henne och nio andra tjejer till speedejter på Sundbyholms slott.

Annons

– Speeddejten gick bra. Jag är inte rädd för att prata och inte han heller. Vi hade många gemensamma nämnare som skogen, naturen och att båda tycker om att ha naturen nära. Tänk bara den enkelheten att koka kaffe ute över en öppen eld och bara njuta, säger Anette Staaf.

Du kom vidare till gruppdejten, hur var den?

– Det var en fantastiskt fin dag. Vi åkte bilar så vi blev helt leriga och det var fantastiskt roligt. Det fanns även möjlighet att prata lite mer med honom ensam. Jag såg att de inte tog med det i programmet, men de hinner ju inte få med allt. Vi pratade om allt möjligt, om oss själva och vad man gör och hur dagen varit. Det är svårt att veta hur produktionen går till om man inte varit med i någon sådan tidigare, säger Anette Staaf.

I onsdagens program var det dags för får- och skogsbonden att bjuda in fyra tjejer till sin gård i Västanede i Jämtland och Anette Staaf var den tredje tjejen som blev inbjuden till gården.

Hur kändes det?

– Det var jättekul. Det var en målsättning att få komma till gården och se hur det är där och se vilket liv han lever där. Och jag kan avslöja att jag fick ta med mig min hund Brolle dit, säger Anette Staaf.

Var det något pirr i magen?

– Det fanns något där som var intressant, om man säger så. Därför var det trevligt att få komma till gården, säger Anette Staaf.

Annons

Hur det går för henne i jakten på kärleken återstår att se nästa onsdag.

Annons

Om Anette:

Ålder: 57 år

Bor: I Härnösand, men bodde tidigare i Stöde.

Familj: Tre döttrar och ett barnbarn. Blir mormor igen inom två veckor.

Gör: När programmet spelades in jobbade Anette på ett HVB-hem för unga kvinnor, nu är hon arbetssökande.

Intressen: Vara med sin hund Brolle, måla, gå på konserter och träna yoga.

Så beskriver hon sig själv: En social och levnadsglad person som är nyfiken och öppen för nya äventyr.


Patricia Joneström

060-19 70 00
patricia.jonestrom@mittmedia.se

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan