Annons

Annons

Annons

Efter kvällens Bonde söker fru med speeddejting: "Rent kriminellt"

Speed-dejtingen är ett fruktat "Bonde söker fru"-moment. Årets bönder åkte till Sundbyholms slott med skräckblandad förtjusning. "Det är något man aldrig kommer att glömma", säger Jennifer Erlandsson.

Bönderna Jennifer Erlandsson, Erik Bäckman, Sigrid Bergåkra och Per Sundin söker kärleken i TV4.

Bild: Daniel Ohlsson/TV4

I säsongspremiären av "Bonde söker fru" blev det klart att tittarna i höst ska få följa Per Sundin, Sigrid Bergåkra, Erik Bäckman och Jennifer Erlandsson i deras jakt på kärlek.

Annons

Nu har också deras frierskor och friare gjort entré i programmet. I onsdagskvällens avsnitt anlände de till Sundbyholms slott för speed-dejting, fem minuter korta möten, med bönderna.

Annons

– Rent kriminellt, säger skogs- och fårbonden Per Sundin om upplevelsen.

– Att sitta där med helt okända människor och försöka få ut någonting av det. Jag fick ju till mycket dumheter men det gäller ju att verkligen få ut något matnyttigt av det också. Det är svårt.

► LÄS ÄVEN: Farmen-Lina söker kärleken i Bonde söker fru

Flera av de andra bönderna hade återkommande frågor som ställdes till alla brevskrivare. Per Sundin struntade i det.

– Det var många som frågade om jag inte skulle ha något bestämt frågeformulär. Men det hade känts konstigt, situationen fick avgöra vad det blev. Sedan kunde det ju bli väldigt pinsamt tyst ibland men det får man väl ta, säger han.

Dejterna bjöd också på överraskningar.

– Det är väldigt roligt att se hur folk väljer foton. När man träffade en del kände man att "va, ser du ut så?", åt ett negativt håll. Sedan var det en del som var otroligt mycket snyggare än på bilderna och då undrade man varför de inte skickat bilder som gör dem rättvisa. Men det var ju kul för mig, säger hästbonden Jennifer Erlandsson.

Per Sundin upplevde i sin tur att de som hade skrivit de bästa breven inte levde upp till förväntningarna.

Annons

– Det var lite mystiskt. Samtidigt fick jag ju helt andra vinklar och krokar på det hela så det var intressant så tillvida, säger han.

I nästa veckas avsnitt av "Bonde söker fru" väntar mer drama. Då ska var och en av bönderna välja ut vilka sex brevskrivare de vill gå på gruppdejt med.


Linus Brännström/TT

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan