Annons

Annons

Annons

Annons

Ishockey

Modosupportrar stöttar Erik med årskort: "Det är som att vinna en miljon på lotteriet"

Erik Melander hade inte råd att se Modo spela. Då fick han årskort, medlemskap och matchtröja av ett gäng hjälpsamma Modosupportrar.

Inbäddat innehåll

– Alla som har ställt upp nu runt Modo, de är guld värda för mig, säger Melander.

Erik Melander tycker att Modo har kapaciteten att ta klivet upp till SHL redan kommande säsong. Nu ska han stötta laget på plats.

Bild: Marcus Andersson

Det var på tisdagen som Melander skrev ett inlägg på Modo Hockeys supportersida på Facebook. Där skrev han att han varken är medlem eller kommer till Modos hemmamatcher i år, men att han gärna hade velat om han hade haft råd. Dålig ekonomi och sviktande hälsa har satt stopp för 58-åringen.

Annons

Då klev Modos supportrar fram och visade hjärta.

Annons

De köpte årskort, matchtröja och medlemskap till Melander. Och att Modo betyder mycket för honom är ingen hemlighet.

– Det har de alltid gjort och det kommer de alltid att göra, oavsett vad som händer. Man har ju varit på Modos matcher sedan man var liten, så det känns underbart att få fortsätta. Och att dessutom bli medlem, det är som att ha vunnit en miljon på lotteriet, säger han.

Allehanda har tidigare rapporterat om att Modo har hockeyallsvenskans dyraste sittplatser, med sittplatsbiljetter så dyra som 7850 kronor.

Daniel Tiger är moderator för Modo Hockeys supportersida på Facebook. I ett inlägg skriver han bland annat: "Ibland så blir man påmind om att medmänskligheten ännu inte tappat greppet helt om människan."

Han avslutar inlägget så här: "Sveriges sämsta fans var det va? Glöm det! Heja Modo och dess grymma supportar!"

Melander tror att Modo redan kommande säsong tar steget upp i SHL, efter vårens degradering till allsvenskan. I gengäld för supportrarnas hjälp lovar han att engagera sig så mycket som möjligt för att binda fler medlemmar till klubben.

Annons

Vad vill du säga till de Modosupportrar som har hjälpt till?

Annons

– Jag vill önska en fortsatt trevlig semester och sommar. Jag tycker att de är guld värda för att de har ställt upp nu när jag har dålig ekonomi och dålig hälsa. De ska ha en eloge allihopa som har ställt upp.

■ ■ För mer Modo-nyheter, klicka här – och följ Allehanda Sport på Facebook.


Marcus Andersson

0660-720 06
marcus.andersson@mittmedia.se

Annons

Annons

Till toppen av sidan