Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Sollefteå

Nyheter i Sollefteås Citygalleria

Det händer saker på Citygallerians övervåning – nya butiker öppnar och det byggs om. – Det här blir ett väldigt lyft för hela Sollefteå, säger Per Hägglöv, vd för SP fastigheter.

Stora förändringar sker på Citygallerians övervåning i höst. Såväl hyresgäster som fastighetsägare är nöjda.

Annons

SP fastigheter äger Citygallerian. Nu satsar man rejält på övervåningen.

– Vi gör en stor investering där uppe nu, säger Per Hägglöv.

Stjärna-fyrkantbutiken får nya lokaler, köks- och inredningsbutiken Curri har flyttat in och Mango matcafé får större ytor.

– Jag ser en stor potential här i gallerian när det blir lite nya hyresgäster, sa Mangos ägare Michel Orto när de öppnade i maj.

Annons

Även Trudes frisörer ska öppna nytt på övervåningen. Samtidigt behåller de salongen där nere.

Annons

– Jag vill inte gå ut med konceptet än, men jag kan bekräfta att vi öppnar på övervåningen, säger Trude Larsson som driver salongen.

Och hyresgästerna i gallerian verkar nöjda.

– Det här är ett mycket bättre läge än det vi hade innan och vi kan exponera varorna bättre i den här lokalen. Det känns positivt, säger Lena Nyholm, anställd på Curri.

Per Hägglöv berättar att de också ska öppna upp mot rulltrappan och göra övervåningen ljusare. Även toaletterna ska byggas om.

– Det kommer att se väldigt trevligt ut, det blir fullt där uppe nu. Jag ser det här som en injektion för stan. Vi tror på framtiden.

Galleriorna i stan ska nu även inleda ett samarbete med Hotell Hallstaberget. I galleriorna ska hotellet marknadsföras på tv-skärmar, och på hotellet ska galleriorna marknadsföras på samma sätt.

– Hallstahotellet betyder mycket för Sollefteå, med gemensam digital marknadsföring knyter vi ihop stan.


Karin Bergström

karin.bergstrom@allehanda.se

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy