Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies och personuppgifter
Annons

Oavgjort för Härnösand

+
Läs senare

Härnösands FF hade skaffat sig ett bra utgångsläge i medvinden uppe på ett regnigt och stormigt Högslätten mot topprivalen Skellefteå. Men Västerbottningarna kom tillbaka när de fick vinden med sig och 2-0 förvandlades föga lustigt till 2-2 för hemmaspelarna.

Det var Härnösand som i kraft av en våldsam medvind fick initiativet den här märkliga matchen, 1-0 kom på nick genom Anthony Allison och Peter Johansson spädde på mycket vackert med ett välplacerat närskott invid målvaktens bortre stolpe.

Och HFF hade bud på ytterligare mål, Fredrik Nilsson hade bland annat en nick som målvakten hade fullt sjå att parera. Samme Nilsson var ytterst nära ännu en.

Hemmalaget såg ut att hålla motståndaren stången trots motvinden, det stod fortfarande 2-0 med drygt 20 minuter kvar att spela, men Skellefteå tog över allt mer och kunde både reducera och kvittera på två kanonskott strax utifrån straffområdet.

Härnösand något närmare segern, men på något sätt kändes ändå oavgjort rättvist med tanke på Skellefteås spurt och chanser i slutet.

Annons
Annons
Annons
Detta är en annons