Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lyckad turné för Icebreakers

/
  • Peter Forsberg var i Umeå under onsdagen för att berätta om en match med Icebreakers. Han berättade också om att han inte tror att det blir någon lockout i NHL.

Lokala publikrekord, storvinster och 750 000 insamlade kronor blev årets facit för stjärnspäckade Icebreakers.

Annons

Icebreakersturnén är över för den här gången.

Och årets vända gav totalt 750 000 insamlade kronor till sjuka och handikappade barn och ungdomar i Västernorrland, varav 270 000 kom via tröjauktioner.

På det sportsliga planet, då?

Man slog tillbaka Njurunda med 9-2 och Visby/Roma med 6-1. Båda klubbarna noterade även publikrekord.

- Det var fantastiskt att bara få sitta i omklädningsrummet bland de här megastjärnorna, säger Coloradostjärnan Gabriel Landeskog till lagets hemsida.

- Sedan jag såg Icebreakers spela i Norrköping i fjol har en av mina drömmar varit att få vara och det var precis lika fantastiskt som jag väntat mig, säger Erik Karlsson, Ottawastjärnan som blev inkallad till matchen mot Visby/Roma.

En som var extra uppvaktad var Peter Forsberg. I matchen mot Visby/Roma åkte han på en rejäl propp av hemmalagets Oskar Lundberg och föll till isen.

- Där någonstans kommer väl vinnarskallen fram. Jag såg precis när jag puttade till honom att det var “Foppa”. Men jag tror han tog det på rätt sätt, säger Lundberg till Gotlands Allehanda.

Annons
Annons
Annons