Annons

Zuccarello Aasen överens med New York Rangers

/

Modo-stjärnan Mats Zuccarello Aasen har – enligt uppgifter till Sporten – bestämt sig för att skriva på ett tvåårskontrakt med New York Rangers efter VM. – De är överens, säger en källa.

En lång rad NHL-klubbar, däribland Atlanta, Boston, Chicago, Colorado, Dallas, Detroit och Toronto, fick under den gångna säsongen upp ögonen för Mats Zuccarello Aasen som har kunnat välja och vraka mellan anbuden efter succén i Modo och norska landslaget och omgärdats av övergångsrykten den senaste tiden.

Själv har han gång på gång förnekat att han har bestämt sig för att lämna Modo för att spela i NHL nästa säsong – men nu bekräftar en av Sportens källor att han är överens med New York Rangers.

– De internationella övergångsreglerna, som förhindrar odraftade spelare från att skriva på för någon NHL-klubb innan den 23 maj, har tvingat dem att ligga lite lågt, men de är överens och han kommer skriva på ett tvåårskontrakt så fort VM är slut.

Modo går dock inte lottlöst utan får 800 000 kronor i ersättning av New York Rangers.

Sporten har förgäves sökt Mats Zuccarello Aasen, hans agent Erik Ryman och Modos sportchef Fredrik Andersson för en kommentar.

Annons
Annons
Annons
Dela
  • +1 Intressant!
Annons
För att kunna se bubblare behöver du skapa ett konto.
Du får även tillgång till:
  • Spara artiklar i din personliga läslista.
  • Kommentera vårt innehåll.
  • Få lokala erbjudanden.
Skapa konto
Annons
Annons