Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sollefteå Hockeyvärvar tre nya

/
  • Duktige centern John Hammarstrand återvänder till Sollefteå Hockey efter en säsong i division 1 laget IK Ore. Foto: Jonny Dahlgren

Sollefteå Hockey formar sin trupp allt starkare inför säsongen som börjar om en dryg en månad.
Nu har kloke centern och pålitlige poänggöraren John Hammarstrand, 22 år, bestämt sig för att återvända till Sollefteå som han lämnade ifjol till förmån för ett annat division 1-lag, nämligen IK Ore.

Annons

Samtidigt har de även skrivit kontrakt med forwarden Julian Nordlander från närmaste konkurrenten Kramfors samt backen Jonas Näslund senast i AIK Hockey Härnösand.

– Tre bra spelare som vi är glada över att vi fått till klubben. Kan vi få ihop allting nu så ser det utan tvekan väldigt intressant ut inför säsongen, konstaterar tränaren Dick Molin belåtet.

22-årige John Hammarstrand kom till Sollefteå som ett ganska oskrivet kort för två år sedan. Men han blommade ut direkt och blev en riktigt vass center som gjorde 29 poäng på 42 matcher.

Förra spelade han för IK Ore och svarade där för 21 poäng på 38 matcher, och som tränade då hade han Jan Huokko som numera står i båset i Kramfors.

Det har ryktats att Jan Huokko gärna ville knyta till sig John Hammarstrand till Kramfors, men av det blir det ingenting utan han återvänder till Sollefteå.

I 19-årige Julian Nordlander, får Sollefteå och en forward som är bra på att producera, och Dick Molin känner till honom bra efter att han haft honom i Kramfors J 18 för några år sedan.

Slutligen har Sollefteå även skrivit kontrakt med backen Jonas Näslund, 19 år, som lämnade Kramfors mitt under förra säsongen och skrev på för Härnösand.

Sedan tidigare står det klart att Sollefteå förlorat Jonathan Sjödin och Jesper Larsson till Örnsköldsvik Hockey samt målvakten Christopher Elf till Brunflo, och att Patrik Söderholm slutar.

Annons
Annons
Annons