På allehanda.se sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.
⇒ Om cookies och personuppgifter
Annons

Kramfors räckte inte till

+
Läs senare
/

Kramfors fick sig en riktig hockeylektion av Sundsvall när lagen drabbade samman igår i Gärdehov. Hemmalaget vann med hela 12–1, dussinet fullt.

– Vi mötte seriens bästa lag samtidigt som vi själva hade en dålig dag, förklarade Tobias Kock det stora nederlaget.

Kramfors fick det tufft mot ex-allsvenska Sundsvall. Hemmaspelarna tryckte pedalen i botten från första nedsläpp och gick fram till 3-0 redan i den första perioden. Att det var spel mest i gästernas zon visade skotten med all tydlighet, 21–3.

Men tyvärr för Kramfors del hade Sundsvall ytterligare en växel att lägga in i den andra perioden som blev än jobbigare för gästerna från Ådalen.

Trycket blev enormt mot Hugo Edlund i målet och puckarna ramlade också in i en strid ström. Efter 8–0 och inte ens halva matchen spelad gav Edlund upp och hoppade in i avbytarbåset. Skotten i den andra perioden var 30–6.

– Första halvan av den andra perioden var en katastrof, då klarade vi inte alls av att sortera in och vi släppte fem mål på åtta minuter, suckade Kock.

Kramfors fick i alla fall med sig ett mål hem. Christoffer Rikner reducerade till 9–1 men det var förstås bara kosmetika.

 • MATCHFAKTA

  Division 1 B

  Sundsvall–Kramfors 12–1 (3–0, 7–1, 2–0)

  K: Christoffer Rikner.

  Skott: 64–22.

  Utv, IFS: 3x2. K: 4x2.

Annons
Annons
Annons
Dela
Annons