Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kramfors räckte inte till

/
  • Hugo Edlund hade en jobbig dag mellan stolparna i går och gav upp efter 0–8. Kramfors som lag var helt under isen mot Sundsvall.

Kramfors fick sig en riktig hockeylektion av Sundsvall när lagen drabbade samman igår i Gärdehov. Hemmalaget vann med hela 12–1, dussinet fullt.

Annons

– Vi mötte seriens bästa lag samtidigt som vi själva hade en dålig dag, förklarade Tobias Kock det stora nederlaget.

Kramfors fick det tufft mot ex-allsvenska Sundsvall. Hemmaspelarna tryckte pedalen i botten från första nedsläpp och gick fram till 3-0 redan i den första perioden. Att det var spel mest i gästernas zon visade skotten med all tydlighet, 21–3.

Men tyvärr för Kramfors del hade Sundsvall ytterligare en växel att lägga in i den andra perioden som blev än jobbigare för gästerna från Ådalen.

Trycket blev enormt mot Hugo Edlund i målet och puckarna ramlade också in i en strid ström. Efter 8–0 och inte ens halva matchen spelad gav Edlund upp och hoppade in i avbytarbåset. Skotten i den andra perioden var 30–6.

– Första halvan av den andra perioden var en katastrof, då klarade vi inte alls av att sortera in och vi släppte fem mål på åtta minuter, suckade Kock.

Kramfors fick i alla fall med sig ett mål hem. Christoffer Rikner reducerade till 9–1 men det var förstås bara kosmetika.

Annons
Annons
Annons