Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Uddlöst Anundsjö höll nollan

/

Seger för Anundsjö mot Skellefteå skulle betyda avancemang i tabellen. Det blev bara oavgjort. "Vi var uddlösa", sa tränare Bergström.

Annons

Anundsjö lyckades inte besegra Skellefteå hemma på Olympia i Bredbyn. Matchen blev mållös, och extra smärtsam för Anundsjö då mittbacken Håkan Holmgren drog på sig en utvisning efter två gula kort efter att en dryg timme var spelad.

Den sista halvtimmen fick Anundsjö klara sig med tio man på banan, och lyckades ändå hålla tätt i en sett till helheten händelsefattig match.

Anundsjö skapade inte en enda het målchans under matchen, å andra sidan lyckades man försvara sig bra - och lät inte Skellefteå skapa något av värde. Noterbart är att Anundsjö under sina samtliga hemmamatcher den här säsongen inte släppt in ett enda mål.

– Jag tycker att vi var uddlösa framåt men samtidigt är det bra med poäng mot ett så bra lag som Skellefteå, säger Anundsjös tränare Robert Bergström.

Oscar Westbergh skötte sig bra på mittfältet, likväl som mittbacken Anders Dahlbäck. Toby Davis, som ska vara en spets framåt, stod för en ny medioker insats.

– Jag vet inte riktigt vad det är med Toby just nu, men han är inte i form, säger Robert Bergström.

Annons
Annons
Annons