Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sollefteå lånar från Sundsvall

/

Det utsatta tabelläget fick Sollefteås sportchef Anders Qvist att agera direkt när transferfönstret öppnades.

Annons

Den kvicke, rivige och företagsamme 19-årige yttermittfältaren Christoffer Milde från Sundsvall lånas in.

– Jag är otroligt tacksam, säger Anders Qvist och tillägger:

– Inte bara mot Sundsvall utan även mot Kramfors som han egentligen tillhör.

Alternativ har knappast saknats.

– Vi har blivit erbjudna en flera utländska spelare men det här kändes som en bättre lösning för det är svårt att veta vilken klass de håller och det rör sig om helt andra summor. Det kan dessutom vara svårt för en utländsk kille att bli en i gänget på så här kort tid och trivs man inte vid sidan av planen så brukar man inte prestera bra på den, säger Anders Qvist och fortsätter:

– Vi har hyfsad koll på Christoffer för han tränade med oss några gånger under uppehållet och jag tror han kommer tillföra en hel del. Vi har ju saknat någon som kan utmana längs med kanterna. Sedan skadar det knappast att han känner några av spelarna i laget sedan tidigare.

När kommer han att debutera?

– Allt pappersarbete är inte klart än men förhoppningen är att det ska lösa sig inom de närmaste dagarna och att han kan spela till helgen.

Kan det bli aktuellt med fler förstärkningar?

– Jag hade tänkt värva en mittback också och har väl inte uteslutit det än men jag har 30 dagar på mig innan transferfönstret och tänker avvakta och se hur det går i de närmaste omgångarna innan jag bestämmer mig. De som har vikarierat för Joe Tait har ju gjort bra i från sig hittills.

Annons
Annons
Annons