Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Målfest när Kramfors vann

Det spelades underhållande fotboll i går på Kramfors IP. Efter en mållös första tog det ordentlig fart i den andra med sju mål och tappade ledningar åt båda håll. Kramfors gick till slut segrande ur striden och lagets tränare Andreas Näsmark var stolt över sitt lag.
– Vi visar en enorm moral och alla ska ha beröm för sin insats.

Annons

Efter en första halvlek med få chanser och kontrollerat spel var det en målvaktsskada som krävdes för att få matchen att tända till. Tidigt i andra halvlek tog Brunflo ledningen på en skadad hemmamålvakt som tvingades byta. I målet fick lagkaptenen Stefan Bylund vikariera. Kort därefter blev ett förvirrat Kramfors straffade på nytt och två mål i baken inom loppet av två minuter var ett faktum.

– Väldigt tung inledning men vi fortsätter att kriga och gör det väldigt bra, säger Näsmark som i går ställde upp med två 16-åringar och tre 17-åringar från start:

– Dem gör det fantastiskt och ska ha massa beröm.

En av dessa 17-åringar var Petter Thelin. I 54:e minuten presenterade han sig med ett mål – i 93:e avgjorde han matchen med att fullborda ett hattrick.

– Även om jag helst vill framhålla laget så går det inte att komma ifrån Petters insats, säger Näsmark om Thelin som nu leder skytteligan i serien med 13 mål.

Nästa helg avslutar Kramfors vårsäsongen mot Höga Kusten för att sedan gå på efterlängtad vila.

– Vi har väldiga problem med skador och har varit väldigt lite folk på träningarna på slutet så uppehållet kommer lägligt för oss, avslutar Näsmark.

Matchfakta

Herrar Div. 3 Mellersta Norrland

Kramfors–Brunflo 4–3 (0–0)

K: Petter Thelin (54, 78, 90), Axel Karlstedt (63)

B: Lars Nilsson (49, 87), Anton Sunding (51)

Domare: Martin Carlsson, Östersund

Annons
Annons
Annons