Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kollapsade på planen - avled

Otäcka scener utspelade sig på LF Arena i Piteå i dag. Victor Brännström i Piteå IF föll ihop medvetslös på planen.

Annons

Det var under söndagens möte mellan Umedalen och Piteå IF Victor Brännström plösligt föll ihop på fotbollsplanen. Tre ambulanser larmades till fotbollsstadion. Brännström låg medvetslös på gräset när han fick hjärtmassage, rapporterar pitea-tidningen.se.

Fotbollsmatchen blev avbruten när Piteå hade ledningen med 1-0 mot Umedalen. Målet gjordes också av Victor Brännström i den tredje matchminuten. Det visade sig bli hans sista mål. Piteå IF nåddes av uppgifterna att Brännström avlidit strax efter 16.00. Piteå-Tidningen berättar att händelsen skapade stor chock på arenan.

Daniel Johansson i Friska Viljor har mött Brännström ett flertal gånger, och tampats med honom i skytteligatoppen.
- Det är sjukt. Det är så sjukt att det liknar ingenting. Han hade ju egentligen slutat, men hoppar in för att hjälpa Piteå som ligger pyrt till i serien, och så händer det här, säger Daniel Johansson.

Brännström kollapsade tidigare i år under en träningsmatch och gick då igenom olika tester på sjukhuset. Läkarna hittade inget fel på honom den gången, men nu gick något väldigt fel. Victor Brännström blev 29 år gammal och har tidigare spelat i allsvenska Helsingborg.

Annons
Annons
Annons