Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

HFF vände och vann– kryss för Anundsjö

Efter 68 minuter låg Härnösand under med 0–1 mot Assi.
När slutsignalen ljöd stod det 3–1 på Högslätten – HFF:s andra raka seger.
I Ö-vik fick Anundsjö med sig en poäng mot serieledande Mariehem.

Annons

Efter en relativt jämn första halvlek i Härnösand ledde gästande Assi med 1–0, men efter pausen tog hemmalaget över och efter 68 minuter hittade Peter Johansson nyförvärvet Anthony Allison i djupled och den sistnämnde spräckte målnollan.

Med tio minuter kvar blev Allison sedan fälld i straffområdet. Assi fick avsluta med tio man och därtill kom 2–1 på straff genom Viktor Eriksson. På övertid fastställde Alen Zulovic slutresultatet.

HFF har därmed full pott efter två matcher. Det har i-n-t-e Anundsjö, men Bredbylaget är åtminstone obesegrat och har hållit nollan i 180 minuter. På lördagen blev det 0–0 på Skyttis mot serieledande Mariehem i en match som bjöd på allt annat än värmande spel.

– En skitmatch, menar AIF-tränaren Robert Bergström, vars lag ändå var snäppet bättre än gästerna sett över 90 spelade minuter – och hade bara Martin Åberg haft torrt krut hade han nog förvaltat en av de två jättechanser han fick i slutet av matchen.

– Men ser man över hela matchen var vi inte värda mer än en poäng. Samtidigt är säsongen ett maratonlopp och det är också viktigt att man inte förlorar såna här matcher, säger Robert Bergström.

Annons
Annons
Annons