Annons

Ångermanland började med 2-2 mot Västmanland

I en svängig match där båda lagen hade sina bra perioder spelade Ångermanland oavgjort 2-2 i öppningsmatchen mot Västmanlands på elitlägret i Halmstad.– Vi hade lägen att avgöra i slutet men sammantaget får det här ses som ett rättvist resultat, säger Peter Nordenberg, ledare för Ångermanland.

Ångermanland öppnade riktigt nervöst och hade ingen bra koll i vare sig positions- eller passningsspel. Det mesta blev fel, men trots det tog laget ledningen genom en kontring som Lara-Li Löfvenius från Bik SK satte i nät.

– Därefter höjer vi oss och jämnar ut spelet, men då är det Västmanland som svarar med att kontra in en kvitteringsboll och det var rättvist med 1-1 i paus.

Andra halvlek öppnade Ångermanland allra bäst, ändå var det Västmanland som tog ledningen och 2-1 stod sig tills det återstod tio minuter av matchen. Då fick Ångermanland straff och den förvaltade Maja Uhlén från HSK på bästa sätt.

Mittbackarna Maja Nilsson HSK och Erika Strandberg Själevad samt Lara-Li Löfvenius och Elin Sahlin HSK stack ute lite extra i Ångermanland.

Ångermanland-Västmanland

2-2 (1-1)

sÅ: Maja-Li Löfvenius och Maja Uhlén.

Annons
Annons
Annons
Dela
  • +1 Intressant!
Annons
För att kunna se bubblare behöver du skapa ett konto.
Du får även tillgång till:
  • Spara artiklar i din personliga läslista.
  • Kommentera vårt innehåll.
  • Få lokala erbjudanden.
Skapa konto
Annons
Annons