Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kalifornien efter gymnasiet

/

"Jag är ärlig och positiv och kanske också lite barnslig", säger Lisa Johansson, när hon får frågan hur hon skulle vilja beskriva sig själv med några ord.

Annons

Lisa bor i Örnsköldsvik och börjar till hösten sista året på gymnasiet. Sedan är planerna att flytta till Kalifornien, men om hon ska jobba eller plugga vidare, är inget hon bestämt sig för ännu, det får tiden utvisa.

I sommar räknar hon i alla fall med att klara av körkortet och njuta av sommarledigheten. Kanske blir det också tillskott i familjen i form av en hundvalp, endera en boxer eller en dobermann.

– Jag vill ha en brukshund och kunna jobba med lydnad, säger hon.

I övrigt är det dans som gäller och då helst streetsdance. Tidigare har Lisa varit med i olika dansgrupper, men den senaste tiden har hon legat lågt då hon inte haft tillräckligt med tid.

– Men jag funderar på att ta upp det igen.

Hur ska du fira 18-årsdagen?

Jag firade hos mamma i helgen. På onsdag (i dag) blir det med pappas familj och släkt och sedan åker jag iväg med kompisar för att fira med ett skumparty på krogen Merry Can, som en som jobbar där har fixat åt mig, säger Lisa och skrattar.

Sedan väntar Sundsvall gatufest till helgen där hon framför allt ser framemot att se och höra Hoffmaestro och Jean Paul.

Annons
Annons
Annons