Annons

Begravningsnotiser 26 maj

I Björna kyrka har begravningsgudstjänst för Lennart Norberg, Björna, ägt rum. Officiant var Kjell-Erik Edlund. För musik och solosång svarade Sara Sjöberg. Sång framfördes även av Katarina Wallrud. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Helgums kyrka har begravningsgudstjänst efter Gunnar Fernström, Holmstrand, ägt rum. Officiant var P-J Odelberg. För musiken svarade Åke Strömbom och Lars-Erik Öberg spelade trumpet. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Långsele Lillkyrka har begravningsgudstjänst efter Lars-Erik Eriksson ägt rum. Officiant var P-J Odelberg. För musiken stod Åke Strömbom.

I Nätra, Löftets kapell, har begravningsgudstjänst hållits för Gun Lundgren, Köpmanholmen. Officiant var Lennart Kempe och musik spelades av Marianne Skoglund.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst för Sören Larsson, Järved, ägt rum. Officiant var Magnus Aasa, som även medverkade som solist. Musik framfördes av Thomas Sondell. Minnesstund hölls i församlingshemmet. 

I Själevad har begravningsgudstjänst hållits för Eimer Pettersson, Björna samt för Karl-Gustaf Pettersson, Domsjö. Officiant var Ingrid Skagersten. Musik och solosång framfördes av Anna-Karin Adolphsson. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Själevads kyrka har begravningsgudstjänst efter Rune Ölund ägt rum. Officiant var Zandra Zinner. För musik och solosång stod Anna-Karin Adolphsson. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Örnsköldsviks kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum för Eva Kull, Örnsköldsvik. Officiant var Harry Marklund. För musiken stod Erika Sjödin som också var solist. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Annons
Annons
Annons
Dela
  • +1 Intressant!
Annons
För att kunna se bubblare behöver du skapa ett konto.
Du får även tillgång till:
  • Spara artiklar i din personliga läslista.
  • Kommentera vårt innehåll.
  • Få lokala erbjudanden.
Skapa konto
Annons
Annons