Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningsnotiser 25 juni

Annons

På Björna kyrkogård har begravningsgudstjänst för Kjell Berglund, Berg, ägt rum. Officiant var Kjell-Erik Edlund och för musiken svarade Solveig Hamrin.

I Eds kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum efter Isabell Edlund, Forsmo. Officiant var Marthin Jönsson och för musiken svarade Jenny-Ann Gradin.

I Grundsunda gravkapell har begravningsgudstjänst efter Karl-Erik Grundström ägt rum. Officiant var Svante Evertsson. Musik spelades av Göran Lundberg som även var solist. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Gudmundrå kyrka har begravningsgudstjänst för Jan Johansson ägt rum. Officiant var David Tosteberg, som även medverkade med sång. För musik svarade Anna Larsson och solosång framfördes av Marcus Mohlin.

I Gudmundrå Mariakapellet, har begravningsgudstjänst ägt rum efter Olle Öberg. Officiant var Agne A Andersson och vid orgeln spelade Anna Larsson. Minnesstund hölls i församlingsgården

I Långsele Lillkyrka har begravningsgudstjänst efter Tilly Gantemo, Långsele, ägt rum. Officiant var Johan Holgersson och Annsofie Baarman stod för musiken.

I Ramsele gravkapell har begravningsgudstjänst ägt rum efter Barbro Johansson, Ramsele. Officiant var Bruce Bringerud och för musiken svarade Kristina Jönsson. Minnesstund hölls på restaurang Utsikten.

I Resele kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum efter Kajsa Omberg. Officiant var Nils-Erik Nilsson och för musiken svarade Jenny-Ann Gradin. Solister var Dimitri Keiski, piano och sång, Resele spelmän och Marie Eriksson på flöjt. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst efter Ruth Andersson ägt rum. Officiant var Zandra Zinner och musik spelades av Anna-Karin Adolphsson. Minnesstund hölls på Scandic, Örnsköldsvik.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsgudstjänst ägt rum för Kerstin Åberg, Örnsköldsvik. Officiant var Birgitta Blomqvist och Michael Linné svarade för musiken. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

I Sollefteå sjukhuskapell har begravningsgudstjänst ägt rum efter Asta Abrahamsson. Officiant var Bengt Sandström och för musiken svarade Sven Andersson.

I Sollefteå sjukhuskapell har begravningsgudstjänst ägt rum efter Ragne Eriksson. Officiant var Monica Mannberg och för musiken stod Birgitta Binnegård.

I Trehörningsjö kyrka har begravningsgudstjänst hållits för Gunnar Holmlund, Husum, tidigare Lemesjö. Officiant var Fride Gustafsson och för musiken svarade Oskar Wedman.

I Ullångers kyrka har begravningsgudstjänst efter Roland Andersson, Mäja, ägt rum. Officiant var Anna Elletoft Wiberg och Magnus Skoglund svarade för musiken. Minnesstund hölls i församlingsgården.

I Ådalslidens kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum efter Per Owe "PO" Jansson, Näsåker. Officiant var Gunilla Fluur och för musiken svarade JennyAnn Gradin. Minnesstund hölls i hemmet.

I Örnsköldsviks kyrka, Undrens kapell, har begravningsgudstjänst för Eva Sjökvist, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Carola Sjölind Westin och för musiken svarade Erika Sjödin. Minnesstund hölls i hemmet hos dottern Lilian.

I Örnsköldsviks kyrka har begravningsgudstjänst för Gun Olsson, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Kjell-Erik Edlund och för musiken svarade Niklas Jansson. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Annons
Annons
Annons