Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Begravningsnotiser 15 juni

Annons

I Gudmundrå, Mariakapellet, har begravningsgudstjänst för Erik Jonsson ägt rum. Officiant var Gunnar Sjöström och musik framfördes av Anna Larsson.

I Härnösand, Heliga korsets kapell, har begravningsakt för Ulf Norberg ägt rum. Officiant var Sara Dahlberg-Eriksson. Musik och sång framfördes av Jarmo Nykyri. Minnesstund hölls i hemmet.

 

I Härnösand, Heliga korsets kapell, har begravningsgudstjänst för Ingeborg Engström ägt rum. Officiant var Arne Lannstål och musik spelades av Hans Björklund. Minnesstund hölls på Vårsta diakonigård. 

I Mo, Trons kapell, har begravningsgudstjänst för Egon Forsberg, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Kerstin Evertsson och musik spelades av Michael Linné.

I Nätra, Löftets kapell, har begravningsgudstjänst efter Bengt Thorsén, Köpmanholmen, ägt rum. Officiant var Kurt Enberg. För musik och solosång svarade Marianne Skoglund. Minnesstund hölls i församlingsgården.

I Själevad, Uppståndelsekapellet, har begravningsakt för Veikko Meurle, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Sten Lundin och musik spelades av Kristina Perbo. Solist var Susanne Nygren.

I Solbergs kyrka har begravningsgudstjänst för Jonas Persson, Myrtengården och Mellansel, ägt rum. Officiant var Sven-Olov Näslund och musik framfördes av Annica Söderström.

I Ullångers kyrka har begravningsgudstjänst hållits efter John Nylén, Ullånger. Officiant var Mats Hallin. För musik och solosång svarade Magnus Skoglund.

I Ytterlännäs kyrka har begravningsgudstjänst för Stina Svensson ägt rum. Officiant var Lennart Thylander och musik spelades av Sten Ulander. Minnesstund hölls i sockenstugan.

I Örnsköldsvik, Sjukhusets krypta, har begravningsgudstjänst för Sven Marklund, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Thomas Norberg och musik spelades av Niklas Jansson. Minnesstund hölls i familjekretsen.

I Örnsköldsvik, Bisättningskapellet vid sjukhuset, har begravningsgudstjänst efter Margit Arnström, Arnäsvall, ägt rum. Officiant var Eva Nordung Byström och för musiken stod Oskar Wedman.

I Örnsköldsviks kyrka har begravningsgudstjänst för Evy Hjulström, Örnsköldsvik, ägt rum. Officiant var Carola Sjölind Westin och för musik på orgel svarade Erika Sjödin. Barnbarnen Elin och Malin Hjulström framförde musik på gitarr och violin. Minnesstund hölls i församlingshemmet.

Annons
Annons
Annons