Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vet vi något, egentligen?

Annons
Vet vi något, egentligen?

Det var fruktansvärt att höra hur personalen bemötte den gamla kvinnan på äldreboendet i Gislaved. Och vilken kontrast när dagpersonalen kom. Både personalen och den gamla damen lät glada och utvilade efter en natts sömn och vila. Kvällspersonalen stressad, damen plågad och trött. Hur många skulle dom lägga den kvällen?

Det är inte svårt att ta ställning när man har alla fakta. Så där får man inte bära sig åt. Punkt slut.

Men hur mycket vet vi av vad som hände? Vet vi egentligen någonting? Vi har hört ett band som någon säger har spelats in vid ett visst tillfälle och det är troligen sant, men säkra på det kan vi inte vara. Men straffet har vi redan mätt ut. Verkställigheten står media för. De skall schavottera inför hela folket. I sändning efter sändning har vi fått höra hur den stressade personalen förnedrade sig inför våra öron. Det är ju inte svårt för personer i deras bekantskapskrets att identifiera deras röster.

Våldtäktsmän, mördare rånare och fifflare har rätt till intrigidet. Dessa människor har förverkat sin rätt till sin. Deras röster och eventuella brott spelas in, och inspelningen distribueras av radion ut över hela landet.

G Gustafsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons
Annons
Annons