Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Landstingsdebatt utan sunt förnuft

Annons
Landstingsdebatt utan sunt förnuft

På flera av länets debatt- och insändarsidor har vi fått ta del av en diskussion mellan å ena sidan en representant från moderaterna och å andra sidan två representanter från socialdemokraterna. En debatt vars syfte tycks vara att diskutera sjukvården i Västernorrland och dess resursfördelning? En debatt som för många människor, dessvärre, enbart leder till än större förvirring!

För vad blir mer uppenbart än socialdemokraternas oförmåga att hantera moderaternas framfart i landstingsdebatten, då socialdemokraterna ständigt önskar träta om vilken regering det var som bär ansvaret till Sveriges usla statsfinanser, efter 80-talets spekulationsekonomi?

Den diskussionen är jag övertygad om att de allra flesta människorna i Sverige är väldigt trötta på! Därför önskar jag som kandidat till landstingsfullmäktige 2002, att vi fram till valet 2002 får se en mera nyanserad debatt från socialdemokraterna.

Och att socialdemokraterna i stället för att visa sin stora ängslan över att mista makten, i stället diskuterar viktiga sakfrågor. Frågor som för framtiden kan utveckla sjukvården i Västernorrland. Det tror jag att alla tjänar på!

Tomas Östman (m)

Kandidat till landstingsfullmäktige 2002

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons
Annons
Annons