Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ingen likhet inför lagen

Annons
Ingen likhet inför lagen

När ska vi medborgare i Sverige kunna få något förtroende för de lagar som råder.

Det heter ju att vi alla är lika inför lagen. Det är väl den största lögn som existerat, när så gott som alla brott som begås av de så kallade folkvalda, makthavare och övriga etablissemanget i politiska organisationer och marknader, går fria tack vare gott om kapital, som sugits ur de vanliga folkets skattemedel.

EU-kontorets före detta chef Linda Steneberg är en bland många bedragare inom EU-etablissemanget. Inte heller ska vi glömma 1999 års EU-kommision och dess förskingringar som tystats ner.

Regeringen skall inte kräva av sina medborgare att de ska vara laglydiga, när de som styr och har makten är de största gangstrarna.

Vakna upp och åtgärda detta förfall som ökar dag efter dag. Det är nu så genomskinligt, allt ruffel som pågår i samhället. Nu är det dags att vi medborgare vaknar upp ur den dvala vi gått i och säger ifrån om det styre och förfall som sker i samhället.

En bra början kan vara att vi gör våra röster hörda om etik och moral nu när valet i september närmar sig. Vi kan inte finna oss i att leva i ett laglöst Sverige.

Bernt Berglund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons
Annons
Annons