Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies
Detta är en annons
Annons

Förlåt, Hanna Wiberg!

Insändare

Förlåt, Hanna Wiberg!

Replik på Hanna Wibergs svar på vår insändare den 12 december 2001.

Förlåt Hanna Wiberg! Vi tog tyvärr för givet att en liberal ledarskribent röstar på folkpartiet. Vi misstog oss. Vi borde naturligtvis ha förstått att inte ens liberala ledarskribenter är medlemmar i eller röstar på Folkpartiet.

Så till Ditt svar. Ja, det är politikerna som beslutar om riktlinjerna, men det är tänkande människor som tolkar och använder reglerna. Om de tänker fel måste det vara de som gör fel och inte politikerna. Därmed inte sagt att regler kan vara felkonstruerade och måste omarbetas.

Sedan gäller det uppsägningsreglerna. Nej, Din ledare handlade inte om den, men vi anser att den regeln är ett större hot mot gravida kvinnors trygghet. De kan nämligen tappa sitt jobb när de är gravida på grund av. denna vansinniga regel.

Avslutningsvis, när det gäller att vara gravid och mamma ger vi oss. Vi har absolut noll erfarenhet av det och kommer aldrig att få någon heller. Vi anser ändå att vi kan en del om arbetsmarknadspolitik. Vill Du liksom vi stärka gravida kvinnors, och alla andras, rätt på arbetsmarknaden, föreslår vi att Du röstar på socialdemokraterna vid nästa års val. Det gör vi!

Sven-Åke Sjödin

Socialdemokrat

Rainor Melander

Socialdemokrat

Har du också något att säga?

Skriv en insändare eller debattartikel.

Skriv artikel
Annons

Läs mer i appen

Superlokalt. Superenkelt. Ladda ned vår app nu och kom ännu närmare dina nyheter

Ladda ned
Annons
Annons