Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Finns det inte andra former för gemenskap?

Annons

Med anledning av min åsikt angående Berget Event så tycker jag att det är bedrövligt att man inte kan hitta en annan form av gemenskap över gränserna än ett krigsspel. Varför inte till exempel musikarrangemang eller hur vi skall få jordens resurser att räcka till. Hur man kan jämföra schackspel och hundpromenader i skogen med krigsspel förtjänar egentligen inget svar men det är väl ändock skillnad på 2000 personers närvaro mot några bärplockare. Dessutom ligger den perioden längre fram då har kalvar, rådjurskid och fågelungar vuxit till sig. Och om det handlar om att testa taktik, kroppskontroll vad man klarar av så finns det gym. Varför inte förlägga spektaklet på vintern så får ni verkligen testa vad ni går för?

Vad det gäller handeln i staden så måste man nog få till en mer långsiktig lösning än ett par dagars ”spel”. Jag antar att det också skall städas efter detta arrangemang. Kostar H-sand på det?

Och ja! jag har den stora förmånen att bo ute på landet, men är trots detta inte oförmögen att ha en egen åsikt om vad jag tycker är rätt eller fel. Det är tur att vi alla bor i ett land där vi har yttrandefrihet.

Jag slutar med att säga; Att även gudarna slås mot dumheten förgäves.

Med detta har jag sagt mitt angående Berget Event.

Eva-Lisa Mohlin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons
Annons
Annons