Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det är rätt att höja skatten med 35 öre, Sofia!

Annons

Svar till Sofia Sidén, Muf - "Fegt att höja skatten Elvy".

Nej Sofia, det är rätt och modigt att höja skatten för att värna välfärden. Vi investerar exempelvis över 60 miljoner mer för lönekostnadsökningarna och 10 miljoner mer till skolan. Vi socialdemokrater tillför också omsorgen 5 miljoner mer till skillnad från Alliansen som tydligen tror att det räcker med att prata om äldreomsorgen, leka affär och utlova garantier.

Du skriver att det är fegt att höja skatten med 35 öre och att ni tänker rösta nej till en skattehöjning den 18 juni. Tycker du då att det är modigt av moderaterna i Örnsköldsvik att föreslå en skattehöjning med 50 öre som ni antagligen kommer att rösta ja till den 18 juni? Jag tycker att det är rätt att höja med 35 öre men fel att höja med 50 öre som moderaterna föreslår. Tycker också att det fel av moderaterna att inte föreslå mer pengar till äldreomsorgen. För vi unga måste också bry oss om de äldre.

Du skriver i ditt inlägg att ni vill ta ansvar för Örnsköldsvik och anser att en höjning av skatten är det mest oansvariga man kan göra. Varför vill ni då höja skatten mer än socialdemokraterna?

Sara Häggström (S)

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel
Annons
Annons
Annons