Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre nya mammor börjar sökandet i kväll

/

För sjätte året i följd söker ensamma mammor kärleken i TV 3. Tolv avsnitt med starka känslor, tårar och en hel del skratt utlovas under hösten.
I kväll, måndag, börjar en ny säsong av "Ensam mamma söker".
– Det har varit en intensiv sommar fylld av kärlek och romantik, säger deltagaren Cecilia Ekeblom.

Annons

Varför väljer man att söka efter den rätte i tv?

För Jennifer Florin, 28 år och tvåbarnsmamma från småländska Vimmerby, var det mest en kul grej. Hon var en trogen tittare, och hade skämtsamt pratat om att söka. När hon väl gjorde slag i saken gick det fort.

– De ringde redan dagen efter att jag skickat in min ansökan och frågade om jag ville vara med. "Ja men okej" tänkte jag, "jag gör det!" Men jag var oerhört nervös, tänkte flera gånger dra mig ur innan vi startade. Jag är väldigt glad att jag inte gjorde det, jag har haft oerhört kul i sommar, säger hon inför säsongspremiären på måndag i TV 3.

39-åriga läraren Cecilia Ekeblom från Svedala tog ett snack med sina elever innan inspelningarna började.

– "Jag ska ju dejta en massa olika killar, vad tycker ni att det är okej att jag gör?", frågade jag. "Det är okej om du pussar och kysser, men du får inte ha sex framför kameran!", svarade de. Vilken tur att det inte var "Big brother" jag sökte till då, konstaterar hon och skrattar.

Samtliga mammor i årets upplaga har två barn. 39-åriga polisen Jenny Rönnelöw lät sina söner få vara med och välja bland killarna hon dejtade.

– Absolut, jag diskuterade med dem, killarna bodde ju hos oss en del, så det kändes naturligt att barnen fick vara med. De ville att jag skulle välja en sportig och snäll kille. Vi var ganska överens i slutet, säger hon.

Att hon arbetar som polis hade hon nytta av i programmet, tror hon.

– Ja, jag pratar med så mycket folk hela dagarna, och med åren har jag skaffat mig bra personkännedom, man lär sig att känna efter med magen.

Samtidigt räknar hon med att hennes medverkan i "Ensam mamma söker" får konsekvenser på jobbet i höst.

– Det blir nog en del gliringar, men jag hoppas kunna dra nytta av det, att det blir ett sätt att skapa kontakt. Och det här med att få gliringar på jobbet är inget nytt för mig, det tillhör vardagen för poliser, säger hon med ett skratt.

Daniel Åberg/TT Spektra

Annons
Annons
Annons