Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Xbox 360 har mer än två år kvar på marknaden

Trots att analytikerna förutspår att antingen Sony eller Microsoft kommer att lansera en ny konsol innan slutet av 2013 så verkar i alla fall Microsoft tro att Xbox 360 har mer att ge.

Annons

I en intervju med spelsajten Gamespot säger Microsofts Phil Spencer att nyheter som Smart Glass (som låter dig koppla din smartphone eller surfplatta till konsolen) och förtagets samarbete med Nike kommer att förlänga livstiden för den nuvarande konsolgenerationen.

– Microsoft gav sig in i spelbranschen med Xbox för 11 år sedan och vi gjorde det som en långsiktig satsning. Det fina med Xbox 360 just nu är att vi har den bäst säljande konsolen i världen just nu och har möjlighet att bidra med nytt innehåll, samtidigt som vi tillhandahåller de bästa spelen, säger Phil Spencer.

Spencer menar att Xbox 360 har nått en intressant utveckling med nya funktioner och tjänster som får konsolen att utvecklas, något man vill fortsätta med.

– Xbox 360 mår mycket bra just nu och går otroligt bra. Jag tror att den kommer att kunna fortsätta utvecklas under mer än två år framöver, säger Spencer.

Annons
Annons
Annons