Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snowstorm gästar Norrfällsviken

/

Norrfällsvikens Hotell & Konferens gör en musiksatsning som ska locka allt fler personer till semesterparadiset i Höga Kusten.
På fredag gästas man exempelvis av 80-talsstjärnorna Snowstorm.

Annons

Norrfällsvikens Hotell fortsätter att expandera och satsa offensivt. Nu gör man även en smärre musiksatsning, något som framför allt visar sig på fredag då Göteborgsbandet Snowstrom kommer på besök.

– Det kommer uppträda med låtar från fem decennier, där deras egna låtar står i fokus men de kommer även spela en del andra klassiska hits, säger hotellets marknadsansvarige Tobias Wikström.

Gruppen bildades 1976 och har sålt över 100 000 skivor genom åren. Bandets i särklass populäraste låt, "Sommarnatt", släpptes 1980 och toppade då både försäljningslistan och Svensktoppen. Bandet består numera av sångaren Mats Bernhardsson och gitarristen Johan Herlogson, samt originalmedlemmarna Torben Ferm på trummor och Micael Serenban på bas.

– Satsningen på Snowstorm är ett led i den stora satsningen där vi jobbar för att folk utifrån ska hitta till oss i Norrfällsviken. Utöver denna spelning satsar vi mest på lokala artister, där trubadurer står i fokus på fredagar och band på lördagar, berättar Wikström.

Efter Snowstorm gästar bland annat Partypacket, All Hits Inclusive, Duojag och No Comments.

– Vi vill samtidigt inte ta för alltför stora steg på en gång. Ett band som kommer utifrån är Duojag och de ville vi verkligen ha tillbaka till Hotellet efter fjolårets succéspelning som innehöll rejält med tryck, konstaterar Wikström.

Annons
Annons
Annons