Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lilla Sällskapet blir bowlare

/
  • Lilla Sällskapet, bestående av Erik Nordström och Mats Norman, gästar Sollefteå nästa lördag.

Hitmakarna Lilla Sällskapet har figurerat flitigt på topplistorna det senaste året.
I höst ska popduon ut på en längre turné och Bowlingen i Sollefteå får besök den 6 oktober.

Annons

Hitsen ”Jag vill ut”, "Om vingarna bär" och "Morgonen efter" har gått som ångvältar på den svenska singeltopplistan och har gjort orutinerade popduon Lilla Sällskapet till kändisar. Bandet, som består av Uppsalaborna Erik Nordström och Mats Norman, släppte sitt debutalbum "Om vingarna bär" i maj tidigare i år och skivan möttes av övervägande fin kritik.

I höst väntar en omfattande Sverigeturné för Lilla Sällskapet och den 6 oktober, alltså nästa lördag, gästas Bowlingen i Sollefteå.

– Tack vare att Lilla Sällskapet gör en av mycket få Norrlandsspelningar i Sundsvall nästa helg, på fredag, så fick vi erbjudandet att köra dem dagen efter. Med tanke på hur populära och omtalade Lilla Sällskapet är så var bokningen given, säger Rickard Johansson, nöjesansvarig på Bowlinghallen.

I somras spelade bandet på bland annat Peace & Love i Borlänge, Strorsjöyran i Östersund och Pridefestivalen i Stockholm och förra helgen gästade de Festival Días Nórdicos i Madrid.

– Att som en av de få städer och klubbar i Norrland denna höst gästas av Lilla Sällskapet känns verkligen kul. Inte nog med att akten ligger helt rätt i tiden för vår typiska nattklubbsgäst, så sägs även Lilla Sällskapet vara en live-akt som verkligen levererar. Jag vill påstå att våra gäster kan förvänta sig en av höstens bättre nattklubbskvällar hos oss, säger Rickard Johansson.

Annons
Annons
Annons