Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Falkman ersätter Pontare i jul

/

Roger Pontare skulle bli årets gästartist, men har tvingats ställa in.
Gästartist när Nota Bene återigen genomför sitt populära arrangemang Stämning i Advent blir i stället Loa Falkman.

Annons

Roger Pontares roll som gästsångare på årets upplaga av Nota Benes Stämning i Advent, i Pingstkyrkan, skulle bli lite av Pontares jubileum. Det var nämligen 20 år sedan den förre Ramsele- och Ö-viksbon gästade Stämning i Advent för första gången. Nu har Pontare dock blivit tvungen att ställa in sin medverkan.

– Han fick ett annat engagemang, men var snäll och hjälpte oss med att få hit Loa Falkman i stället, säger, Johanna Lötegård, medlem i Nota Bene-kören.

Ersättaren Falkman är knappast en främling för någon, efter hans många år som känd baryton, hovsångare, artist och skådespelare. Sedan debuten på Kungliga Operan 1973 har Falkman framträtt både i Sverige och utomlands, men många kommer säkerligen även ihåg honom från hans deltagande i Melodifestivalen år 1990 med bidraget ”Symfonin”.

Just nu spelar Loa Falkman huvudrollen som dragqueen-diva i "La cage aux folles" som går på Oscarsteatern i Stockholm.

– Det ska bli mycket roligt att få sjunga med Loa och jag har sett honom i så många skiftande roller. Det känns också roligt att nya ”La cage aux folles” har fått så bra kritik, speciellt Loa, säger Johanna Lötegård.

Årets Stämning i Advent, som äger rum 2 december, blir upplaga nummer 22 av evenemanget och ifjol lockade man mycket folk till Pingstkyrkan genom Linda Pritchard som gästartist.

Annons
Annons
Annons