Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brolle och Pontare spelar i Junsele

/

Snart kommer julkonserterna att börja avlösa varandra. I Junsele väntar man lite längre.
Där blir det konsert i mellandagarna. På scenen kommer Brolle och Pontare att stå.
– Jag känner båda två och har bett dem göra något tillsammans, säger Ulf Henriksson, djurparkschef och musikarrangör i Junsele.

Annons

Både Roger Pontare och Brolle är välkända namn för Junselepubliken. Oftast har det då handlat om konserter sommartid i djurparken. Men nu blir det vinterkonsert i Konserthallen den 29 december.

– Det är en lördag några dagar efter julafton och före nyårsafton. Jag tror att det blir perfekt, säger Henriksson.

Hur programmet kommer att se ut är inte klart, de båda artisterna ska prata ihop sig. Men Ulf Henriksson förväntar sig både enskilda framträdanden, duetter och naturligtvis en del julmusik.

– De har uppträtt på samma ställen tidigare. Men vad jag vet har de aldrig spelat tillsammans. Så det blir en exklusiv konsert för Junsele. De ska inte göra några andra spelningar och det är så jag vill ha det. Jag vill bjuda på något som är unikt för oss, säger Ulf Henriksson.

Även om det var ett tag sedan någon av de två spelade i Junsele så brukar de titta in på djurparken när de har vägarna förbi.

– De brukar komma in och hälsa på privat, jag har lärt känna dem, säger Ulf Henriksson.

Junseles kombinerade sport- och konserthall kan ta emot 700 personer om lokalerna utnyttjas fullt ut. Hur många det blir den 29 december återstår att se.

– Jag tror att det kommer att bli väldigt bra, säger Henriksson.

Annons
Annons
Annons