Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Barren Womb och Lillasyster till Sliperiet

/
  • Lillasyster, som i somras spelade på Kramfors Stadsfest, spelar på Sliperiet den 30 november. Arrangerar gör föreningen Musikhuset.

På fredag skulle populära Familjen ha spelat på Sliperiet. Nu gästas man istället av norska Barren Womb.
Dessutom har Musikhuset bokat en spelning med rockbandet Lillasyster som äger rum i slutet av november.

Annons

Som Allehanda Nöje har skrivit tidigare skulle kända electropopartisten Familjen ha genomfört en Musikhuset-arrangerad konsert på Sliperiet nu på fredag, men spelningen ställdes av olika skäl in.

Nu står det klart att norska Barren Womb ersätter familjen och spelar på Sliperiet på fredag. För erfarna Musikhusetmedlemmar lär Barren Womb, en punkduo från Trondheim bildad 2011, knappast vara några främlingar med tanke på att de spelat på Sliperiet tidigare. Barren Womb består av Timo Silvola and Tony Gonzalez, som bland annat även kan kännas igen från norska hardcore-bandet Like Rats From A Sinking Ship, som gästat Sliperiet två gånger tidigare.

Barren Womb får måhända ursäkta, men den 30 november gästas Sliperiet av det göteborgska rockbandet Lillasyster. Lillasyster, som sjunger på svenska och i somras gästade Stadsfesten i Kramfors, består till två fjärdedelar av medlemmar från tidigare rockbandet Lok.

Lillasyster har till dags dato släppt fyra album, vara det senaste, "3", släpptes i januari tidigare i år. Av Lillasysters kändare låtar märks "Så jävla bra", "Nu har jag fått nog" och coverversionen av "Umbrella".

Annons
Annons
Annons