Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kycklingsallad med betor och chèvre

/

Ugnsstekt kyckling, kamutvete, betor och chèvre.

Annons

Kycklingsallad

4 portioner

4 kycklingfiléer

salt och svartpeppar från kvarn

smör till stekning

4 matskedar hönsfond

1 deciliter vatten

Gör så här

Ungstek kycklingen med salt, peppar, smör hönsfond och vatten tills den når en innetemperatur på 65 grader.

Ta ut kycklingen och låt svalna. Skiva den sedan i tunna sneda skivor.

Koka kamutvetet enligt anvisningarna men byt ut 1 deciliter vatten mot 1 deciliter hönsfond

Skiva betorna tunt, tunt gärna med mandolin. Dressa upp med olivolja, flingsalt och svartpeppar.Blanda i ruccola, chèvre och salamin

Arrangera allt vacker på ett stort fat.

Smaklig måltid!

Annons
Annons
Annons