Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Modo slog Timrå i derbyt

Efter två förluster, Leksand och AIK, kom Modo hem till Fjällräven Center och tog en seger direkt mot länskonkurrenten Timrå som besegrades med 4-1.
– Ett steg i rätt riktning och det fanns en hel del positiva tecken som vi kan ta med oss, summerade Modotränaren Ulf Samuelsson efteråt.

Annons

Bildspelet i mobilen

Reprisen på matchen i mobilen.

Reprisen på matchen på datorn.

Som till exempel att nyförvärvet och målvakten från Österrike, Bernhard Starkbaum, studsade tillbaka igen efter 1-6 matchen senast mot AIK, att Dave Spina som spelar för ett kontrakt i vinter gjorde mål igen, att backen Kyle Cumiskey är en alldeles förträfflig skridskoåkare och kommer att bli ett lyft för Modos försvarsspel, att Ladislav Nagy är minst lika bra som under förra sejouren i klubb och att Samuel Påhlsson kommer att bli så där riktigt bra som vi förväntar oss.

– Truppen känns bättre än vid samma tidpunkt förra året, helt klart. Sedan gäller det för oss att få ihop det och ta fram den rätta glöden hos killarna. Gör vi det kan det här bli riktigt bra, fortsatte Ulf Sanmuelsson.

Han påpekade att han inte alls var orolig efter förlusterna mot Leksand och AIK utan att det här är en process som de går igenom:

– Man kan säga att det här är första riktiga veckan på is för oss och utifrån den kan jag säga att killarna visar en väldig vilja. Det kommer också att krävas, för det kommer att bli en helt annan konkurrens i laget den här säsongen.

Annons
Annons
Annons