Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Markus Näslund ny GM

/

Modo Hockey förstärker sin sportsliga organisation och inrättar en ny tjänst i form av en general manager.

Annons

- Huvudskälet till att vi inrättar den här tjänsten är att vi nu får en ansvarig för hela avdelningen sport,säger vd:n Anders Trollsås.

Markus Näslund kommer att ansvara över utbildning och rekrytering av spelare och ledare på alla nivåer. Precis som tidigare kommer det fortsättningsvis även att finnas en ansvarig över A-laget, juniorerna och ungdomslagen.

Markus Näslund ser fram emot sitt nya uppdrag.
- Jag har haft möjligheten att sitta i styrelsen i 1,5 år. Nu vet jag hur mycket som krävs för att driva en sådan förening. Det här är en uppgift som jag verkligen ser fram emot. Jag hoppas att den erfarenhet jag har samlat på mig genom åren ska kunna bidra till någonting bra, säger Markus Näslund.

- Markus känns som den perfekta personen för det här uppdraget, säger Göran Ericson, ordförande Modo Hockey.  

- Markus är en fantastisk person med stor integritet. Hans bakgrund inom hockeyn är ett fantastiskt cv. När vi nu inrättar den här tjänsten känns det också bra att den fylls av en person från bygden, någon som verkligen känner till och brinner för Örnsköldsvik och Modo Hockey, säger Anders Trollsås.

Markus Näslunds åtagande som general manger är ingen "krisåtgärd" utan klubben kallar det ett långsiktigt åtagande som gäller över säsongen 2013/14.


Mickes Modoblogg: Macke känns genomtänkt

Annons
Annons
Annons