Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Marcus Nilson till Modo

/

NHL-meriterade Marcus Nilson har gjort klart med Modo Hockey.

Annons

Modo Hockey värvar den meriterade elitseriespelaren Marcus Nilson. Det meddelar klubben under fredagen.
– En rutinerad spelare med ledaregenskaper som känns väldigt passande för oss, inte minst för att han är högerskytt och har ett bra skott, säger Modo Hockeys GM Markus Näslund i ett pressmeddelande.

Nilson har gjort nio säsonger i NHL  där han spelat 521 matcher och gjort 168 poäng. Nilson har under de tre senaste säsongerna i elitserien gjort 106 poäng på 142 matcher i Djurgården. Det här är första gången Nilson provar spel i en annan svensk elitserieklubb utöver Djurgården
– Förhoppningsvis kan jag bidra med erfarenhet och ledaregenskaper. Pratar man målsättning så är det självklart laget som kommer främst – men ska jag prata om personlig målsättning så siktar jag på att vara en toppspelare i ligan.

Marcus Nilson hoppas på en nytändning i klubben.
- Efter att jag träffade Markus Näslund och besökte klubben så kändes det här som ett mycket bra alternativ för mig. Det fanns intresse från flera klubbar men jag har hela tiden haft målsättningen att vi skulle komma överens. Modo Hockey känns oerhört proffsigt i alla avseenden, professionellt rakt igenom. Laget ser ut att bli riktigt bra och målsättningen är självklart att försöka lägga handskarna på SM-bucklan.

Annons
Annons
Annons