Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Foppa: "Pojkar gör man"

/
  • Peter Forsberg i en av matcherna tillsammans med Markus Näslund. Tillsammans är de nu de som styr Modos sportsliga verksamhet.

Peter Forsberg blir pappa i sommar, och han får en son, men än har något namn inte bestämts. Vad tycker du "Foppas" son ska heta?

Annons

Under valborgsmorgonen intervjuades Peter Forsberg i TV4 Nyhetsmorgon, där berättade också Forsberg att han kommer få en pojke. När han fick frågan om det blir en pojke eller flicka, flinade "Foppa" brett.
– Vad är det man brukar säga? Tjejer får man, killar gör man, sa Peter Forsberg i intervjun och skrattade.

Peter Forsberg som är assisterande general manager i Modo Hockey, nyutbildad och egenföretagere tillsammans med pappa Kent berättade bland annat att han ser ljust på Modos framtid.
- Vi har fått ordning på juniorsidan, och har flera spelare som är på väg uppåt. Sedan tycker jag Uffe (Samuelsson) gjort ett bra jobb och fått laget att kämpa och dra åt samma håll, säger Peter Forsberg.

Nästa säsong kommer Peter Forsberg inte vara i Örnsköldsvik lika mycket som tidigare, då han och fästmön Nicole väntar tillökning i familjen. Men vilket namn barnet ska få, är inte bestämt - även om Peter Forsberg lagt fram ett förslag.
- Vi sa att jag skulle bestämma namn om det blev en kille, och Nicole om det blir en tjej. Men vi har väl inte riktigt bestämt det än, säger Peter Forsberg.


Se hela intervjun här. 

Annons
Annons
Annons