Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Daniel Sedin öppnar för Modo

/

Daniel och Henrik Sedin har ställt sig tvekande till spel i Modo under lockouten. Ställs NHL-säsongen in är det däremot inget snack om var tvillingarna kommer spela.

Annons

Tidigare i år berättade Daniel Sedin att ett alternativ för honom, och tvillingbrorsan Henrik är att inte spela i Modo Hockey under lockouten. Både Daniel och Henrik Sedin bor i Vancouver just nu och har barn som går i skolan där. På frågan om att bo kvar i Vancouver utifall att NHL-säsongen uteblir svarade Daniel Sedin så här.
– Ja, absolut. Vi ser inga problem med det alls. Vi kan träna på ändå.

I en intervju med Vancouver Sun berättar Daniel Sedin att det nog kan bli spel i Modo den här säsongen trots allt, om lockoutsäsongen förblir hela säsongen, vill säga.
Både Daniel och Henrik Sedin följer Modo Hockeys framfart i elitserien noggrant, och gläds med att det går så bra för klubben just nu.
- Det är väldigt kul just nu. Vi känner 75 procent av spelarna i laget, har vuxit upp i Örnsköldsvik och spelat med många av dem. Jag vet vad Modo betyder för Örnsköldsvik, så att Modo går bra är oerhört viktigt för staden, säger Sedin.

Både Daniel och Henrik Sedin står fast vid beslutet att de inte kommer återvända till Modo så länge de inte övertygas om att säsongen uteblir helt och hållet. Sträcker sig lockouten över hela säsongen betyder det att Modo kan få ännu mer stjärnglans i truppen.
- Ja absolut, om sässongen är körd blir det absolut så, säger Daniel Sedin.
Sedin-bröderna är två av världens i särklass bästa hockeyspelare och skulle troligen dominera i elitserien om de bestämmer sig för spel i Modo Hockey.

Annons
Annons
Annons