Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vandaler i Domsjö - igen

/
  • Svartvallens fotbollsplan vid Domsjö IP utsattes för vandaler i våras. Nu har det hänt igen. Ett motorfordon har kört runt planen och framkallat djupa spår i planen. Domsjös ordförande Robert Karlsson är besviken och berättar att det här kommer att kosta klubben stora pengar.

Det blir inte några fler matcher på Svartvallen den här säsongen. En bilist har tagit sig in på fotbollsplanen och sladdat sönder gräset.

Annons

Klockan 17.00 under söndagseftermiddagen skulle Domsjö ta emot Frånö, spelplatsen skulle vara Svartvallen på Domsjö Idrottsplats. Det blir ingen match på Svartvallen, förmodlinge inte någon fler match heller under säsongen.

En bilist hade tagit sig in på planen under natten och sladdat upp stora hjulspår i gräset.
- Troligen har de tagit sig in via elljusspåret. Samma sak inträffade tidigare i vår också, det här är långt ifrån roligt, säger Domsjös uppgivne ordförande Robert Karlsson.

Den kommande veckan var sju matcher inplanerade på Svartvallen. Matcherna kan heller inte flyttas till den intilliggande planen Blåvallen, då den är vattensjuk. Domsjö har milt beskrivet, en svår vecka framför sig.
- Då Blåvallen måste vila i minst en vecka kommer vi inte ha någon fotbollsplan spelbar den kommande veckan. Det här drabbar flera av våra lag, och känns så klart väldigt trist, säger Robert Karlsson.

Under söndagen flyttades tre matcher till andra anläggningar. En av matcherna som riskerades att ställas in var division 4-matchen mellan Domsjö och Frånö. Länge var det osäkert om matchen skulle spelas överhuvudtaget. I sista stund lyckades Domsjö flytta matchen till Skyttis Idrottsplats.

Annons
Annons
Annons