Annons

Vandaler i Domsjö - igen

/

Det blir inte några fler matcher på Svartvallen den här säsongen. En bilist har tagit sig in på fotbollsplanen och sladdat sönder gräset.

Klockan 17.00 under söndagseftermiddagen skulle Domsjö ta emot Frånö, spelplatsen skulle vara Svartvallen på Domsjö Idrottsplats. Det blir ingen match på Svartvallen, förmodlinge inte någon fler match heller under säsongen.

En bilist hade tagit sig in på planen under natten och sladdat upp stora hjulspår i gräset.
- Troligen har de tagit sig in via elljusspåret. Samma sak inträffade tidigare i vår också, det här är långt ifrån roligt, säger Domsjös uppgivne ordförande Robert Karlsson.

Den kommande veckan var sju matcher inplanerade på Svartvallen. Matcherna kan heller inte flyttas till den intilliggande planen Blåvallen, då den är vattensjuk. Domsjö har milt beskrivet, en svår vecka framför sig.
- Då Blåvallen måste vila i minst en vecka kommer vi inte ha någon fotbollsplan spelbar den kommande veckan. Det här drabbar flera av våra lag, och känns så klart väldigt trist, säger Robert Karlsson.

Under söndagen flyttades tre matcher till andra anläggningar. En av matcherna som riskerades att ställas in var division 4-matchen mellan Domsjö och Frånö. Länge var det osäkert om matchen skulle spelas överhuvudtaget. I sista stund lyckades Domsjö flytta matchen till Skyttis Idrottsplats.

Annons
Annons
Annons
Dela
  • +1 Intressant!
Annons
För att kunna se bubblare behöver du skapa ett konto.
Du får även tillgång till:
  • Spara artiklar i din personliga läslista.
  • Kommentera vårt innehåll.
  • Få lokala erbjudanden.
Skapa konto
Annons
Annons