På allehanda.se sparas viss data i cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Genom att använda våra tjänster godkänner du detta.
⇒ Om cookies och personuppgifter
Annons

Foppa bjuder unga på hockey

+
Läs senare
/

I höst kommer Peter Forsberg att bjuda alla kommunens högstadie- och gymnasieelever på hockey. ►Vad tycker du om Foppas initiativ?

Fyra elitseriematcher i höst: den 22 och 27 september, plus den 2 och 4 oktober, har Peter Forsberg bokat sittplatsbiljetter i Fjällräven Center till kommunens alla högstadie- och gymnasieelever. Biljetterna kommer sedan att delas ut på skolorna av Modo Hockeys a-lagsspelare – och förhoppningsvis även Peter Forsberg själv. Spikat datum för detta är den 18 september.

– För vår del i klubben känns det fantastiskt, eftersom Peter själv kom och frågade om han kunde få köpa biljetterna, säger Fredrik Östman, försäljningschef på Modo Hockey.

Fredrik Östman berättar också att Peter Forsberg inte vill snacka pengar – utan att det viktigaste för honom är att kunna ge tillbaka något till kommunens ungdomar – ungefär på samma sätt som han gjorde när arenan var nybyggd.

Sammantaget rör det sig dock om hundratusentals kronor, som Peter Forsberg på det här sättet delar med sig av.

– Det har blivit dyrt att gå på hockey. Därför är det också roligt för oss att fler kan få chansen att komma hit. Vi är medvetna om att alla helt enkelt inte har råd, säger Fredrik Östman.

För Modo Hockeys del gäller det nu att fördela nästan 4 000 biljetter på fyra höstmatcher.

Annons
Annons
Annons
Dela
Annons