Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flera misshandelsfall i Örnsköldsvik

/

Ett flertal fall av misshandel har anmälts i Örnsköldsvik under den gångna helgen.

Annons

Minst tre fall av misshandel och ett fall av våld mot tjänsteman har inträffat under fredags- och lördagskvällen.

När polisen skulle omhänderta en berusad 65-årig man i Själevad sparkade han till en av polismännen. Mannen fick senare sova ruset av sig och är anmäld för våld mot tjänsteman. Händelsen inträffade vid 01-tiden natten mot lördagen. Mannen är hemmahörande i Örnsköldsviks kommun.

En 27-årig man polisanmäldes efter ett slagsmål på restaurangen The merry can i fredags kväll strax efter midnatt. Enligt anmälan slog mannen till en 22-årig man i ansiktet. Polis tillkallades och konstaterade att målsäganden inte behövde söka upp vård. Båda personerna är skrivna i kommunen och ärendet rubriceras som misshandel.

På restaurangen Kebab house inträffade en liknande händelse när en 45-årig man blev våldsam mot en 21-årig man. Målsäganden uppger för polisen att han blivit slagen i huvudet men att han inte behövde söka upp vård. Patrull kallades till platsen och upprättade en anmälan om misshandel. Både målsäganden och den misstänkta är hemmahörande i kommunen.

Ytterligare en misshandel inträffade vid 02-tiden natten mot lördag när en 40-årig man olovligen tog sig in i en lägenhet i Köpmanholmen. Inne i bostaden uppges mannen ha hotat och misshandlat en 39-årig man samt stulit saker innan han lämnade platsen. Båda de inblandade personerna är skrivna i kommunen.

Omkring 21-tiden på lördagskvällen uppger en 27-årig man hemmahörande i Örnsköldsvik att han blivit misshandlad i en lägenhet. Gärningsmannen pekas ut som mannens partner, en 16-årig kvinna. Polis kallades till platsen och gjorde an anmälan men mannen behövde inte söka upp vård.

Annons
Annons
Annons