Main logo
Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Otäcka fall av rån och misshandel i helgen

Annons
Otäcka fall av rån och misshandel i helgen

Kramforspolisen har i helgen fått flera anmälningar om misshandel och stöld. I ett fall blev den misshandlade även av med 4 500 kronor, varför det hela är att jämföras med rån.

En 30-årig man blev trakasserad av två yngre män, födda -79 och -84, vid ett besök på Sylos pizzeria i centrala Kramfors. De bägge männen knuffade till honom ett par gånger och när han skulle gå från platsen upptäckte han att plånboken var borta. Innehållet av kontanter var tämligen stort: 4500 kronor.

30-åringen gick sedan till Gladan och även där dök männen upp. När den bestulne krävde att få tillbaka sin plånbok var en kraftig smäll på höger kind det svar han fick. De bägge männen försvann från platsen och är fortfarande på fri fot.

På Drottninggatan urartade ett bråk mellan två väninnor födda -52 och -58. Det hela hade egentligen börjat på fredagskvällen då de bägge kvinnorna hade fest och tillsammans förtärde en hel del alkohol.

Den 40-åriga målsägaren upplevde med tiden att den äldre kvinnan blev allt mer aggressiv. På lördagsmorgonen urartade bråket och 40-åringen fick ta emot knytnävsslag mot både kroppen och ansiktet.

Hon sprang då in till in granne för att söka skydd och kunde därifrån ringa polisen. Kvinnan kunde inte uppvisa några synliga kroppsskador, men den misstänkte avvisades från målsägarens lägenhet.

Även på Hellgumsgatan inträffade en misshandel och olaga hot. En 20-årig man uppsökte ett tio år äldre par i deras lägenhet. De tre känner varandra och 20-åringen brukar hälsa på hos dem. Den här gången var det dock inte något vänskapligt besök han gjorde.

Utrustad med ett basebollträ hotade han att slå ihjäl kvinnan och skulle säkert ha gjort försök om inte hennes sambo gått emellan. Sambon fick ta emot ett slag mot huvudet, varefter den misstänkte försvann från platsen.

Den misshandlade mannen uppvisade inga allvarligare skador, men både han och hans sambo uppger att de känner rädsla för den misstänkte.

ann-cathrin granbäck
Annons
Annons
Annons